Bannere

Bannere

Produsele de tip BANNER fac parte din familia produselor destinate iluminatului de exterior.

Se utilizeaza in iluminatul festiv de strazi, parcuri, alei pietonale, locuri de joaca, centre comerciale etc.

Montajul acestora se face intre pe stalpi - transversal sau supendate pe diverse cladiri.

Au diferite forme cu tematica specifica: clopotei, stelute, fulgi etc.

Descriere constructiva : Structura figurinelor este realizata din aluminiu. in functie de design produsul este realizat cu sir luminos , tub luminos , banda LED, beteala.

Culori uzuale : alb, alb cald, albastru, rosu, galben, verde. Acestea pot fi cu lumina statica, Flash sau curgatoare.


BANNER 11

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 11 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 28

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 28 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 30

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 30 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 32

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 32 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 39

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 39 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 4

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 4 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..

BANNER 42

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 42 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 43

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 43 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 45

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 45 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 46

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 46 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 47

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 47 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 48

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 48 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 5

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 5 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..

BANNER 50

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 50 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 6

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 6 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..

BANNER 62

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 62 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 69

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 69 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED cu FLASH,..

BANNER 7

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 7 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..

BANNER 70

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 70 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 71

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER71 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..

BANNER 72

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER72 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..

BANNER 73

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 73 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 74

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 74 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 75

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 75 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 76

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 76 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 77

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 77 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED c..

BANNER 78

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 78 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED , ceea ce..

BANNER 79

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 79 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED, ceea ce-..

BANNER 80

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 80 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED cu FLASH,..

BANNER 9

Figurina tip BANNER destinata Iluminatului festiv BANNER 9 face parte din familia produselor destinate iluminatului festiv de exterior. Ca particularitate, sursa luminoasa este de tip LED sau LED cu..